Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


A mikrohullámú sütőről

2017.11.20

( NaturaHirek.com) Sok egészségtudatos fogyasztó ritkán gondolkozik el azon, hogy a mikrohullámú sütők mit tesznek az élelmiszereinkkel. A legtöbben valószínűleg azt sem vesszük észre, hogy nemcsak az élelmiszerek tápértékét pusztítjuk el, hanem hogy a mikrosütő negatívan hat a szivünkre is. A tipikus mikrohullámú sugárzás, az átlagos konyhában, több mint elég ahhoz, hogy az emberek pulzusszámát és szívritmusát megváltoztassa. Tény, hogy mindössze 2,4 GHz: a mikrohullámú sütők (és egyébként a WiFi routerek) által kibocsátott átlagos frekvencia azonnali és drasztikus változásokat okozhat az emberi szívben. A Trent University Dr. Havas Magda szerint a 2,4 GHz-es sugárzásnak három percig kitett személyek súlyos reakciókat tapasztalhatnak pulzusszám változásban, jelezve a stresszre adott válaszreakciót, amelyet elektro-érzékenységnek (EHS) vagy gyors öregedési szindrómának hívnak. Ezt évtizedek óta tanulmányozzák. A szervezet válaszai közt szerepel a szívdobogás, a vörösvérsejtek összetapadása és a paraszimpatikus idegrendszer ingadozása, amely a “küzdelem vagy menekülés” reflexválaszra jellemző. Dr. Havas azt is feltárta, hogy a mikrohullámú sütők a cukorbetegséggel összefüggő vércukorszint csúcsokhoz is vezethetnek. Ez általában akkor következik be, amikor az emberek a mikrosütő előtt három méteres távolságon belül állnak, miközben várják, hogy a sütő semlegesítse ételük tápértékét. Egyértelmű bizonyíték arra, hogy a mikrohullámú frekvenciájú sugárzás befolyásolja az emberi szív működését A mikrohullámú sütő fanatikusok évek óta állítják, hogy a mikrohullámú sütők nem okoznak azonnali biológiai hatást, mivel a szokásos háztartási szint messze a veszélyes sugárszint alatt van. A tanulmányok többségét az új évezred előtt hajtották végre, de most már több forrásból származik a környezeti sugárzás elmélete, vizsgálva többek között az elektromágneses eszközök, laptopok, WiFi és mobiltelefonok hatásait. Dr. Havas dokumentált kutatásai szerint: “Ez az első olyan tanulmány, amely dokumentálja azt, ahogyan a mikrosütő azonnali és drámai változásokat idéz elő mind a pulzusszám, mind a szívfrekvencia tekintetében egy olyan jóváhagyott eszköz által, amely a kanadai és az egyesült államokbeli szövetségi iránymutatásoknál jóval alacsonyabb (0,3 százalékos) szinten generál mikrohullámokat.” A mikrohullámú betegség vagy a “mikrohullámú hatás” a második világháborúig nyúlik vissza A mikrohullámú sütők az elektromágneses sugárzás olyan formája, amely a második világháború alatt használt radarokból származik. A mikrohullámú sütők magas és alacsony energiájú sugárzást bocsátanak ki, és hullámhosszuk körülbelül 5 hüvelyk. Ezeket a hullámokat egy magnetron (mágnesből és elektronból származtatva) generálja, ugyanazt a funkciót, amely a második világháború során felhasznált légköri radarokat engedélyezte; ezért a mikrohullámú sütőket először radar-tartománynak nevezték. A “Mikrosütő” 2,450 MHz-en 2,4 Gigahertz (GHz) egyenértékű, ami dielektromos fűtést eredményez, ami azt jelenti, hogy az élelmiszerben lévő vízmolekulák rendkívül magas frekvencián (milliószor másodpercenként) vibrálódnak, molekuláris súrlódást okozva, elpusztítva a tápanyagokat és befolyásolva a sütő közelében tartózkodó személyek szívverését és változékonyságát. Ezeknek a molekuláknak a szerkezete szétesik és erőteljesen deformálódnak. Vannak, akik “elektromos ostorcsapás” -nak is nevezik ezt a jelenséget. Tény, hogy a mikrohullámokat a génmódosítás területén használják a sejtmembránok gyengítésére és a sejtek szétválasztására Az emberi károsodott sejtek a vírusok célpontjává válnak, más néven “mikrohullámú hatás” vagy “mikrohullámú betegség” jelentkezhet. Gyakran használod a mikrohullámú sütőt, megmagyarázhatatlan fejfájást, idegességet, szorongást, szédülést, kognitív gondokat, depressziót, étvágytalanságot, látászavarokat, fog és állkapocs fájdalmat vagy szélsőséges és állandó szomjúságot érzel? Ezek azok a “geno-toxikus” hatások, amelyek károsítják a szöveteket és zavarják a normális szív- és agyi aktivitást. Hans Hertel sokszor idézett svájci klinikai tanulmánya rámutat a mikrohullámú sütők emberi vérre gyakororlt destruktív hatásaira A mikrohullámok emberi vérre és fiziológiára gyakorolt ​​hatásának tanulmányozását Dr. Hans Ulrich Hertel kezdte el, aki biokémiai szakértő partnereivel egyetértésben arra a következtetésre jutott, hogy a mikrohullámok negatív hatással vannak az egészségre, beleértve a megnövekedett koleszterinszintet, a csökkent a vörösvérsejtek számát, a csökkent hemoglobin szintet (jelezve a lehetséges anémiát) és a csökkent leukocyták számát (fehérvérsejtek). Levonva a konzekvenciát tehát: sokkal több miatt kellene aggódnunk, mint a tápérték elvesztése, amikor az ételed mikrózása azt is jelenti, hogy rongálod az agyad, megzavarod a szíved ritmusát és növeled a koleszterinszintedet. A könnyű és gyors megoldás tehát nem mindig a legegészségesebb. Válaszd inkább a gázt vagy a sütőt ételeid felmelegítésére és egészséged megőrzésére! Forrás: http://www.magdahavas.com/pick-of-the-week-24-microwave-radiation-affects-the-heart/

Olvass többet itt: http://naturahirek.com/riaszto-vizsgalati-eredmenyek-kimutattak-hogy-a-mikrohullamu-frekvenciaju-sugarzas-befolyasolhatja-szivunk-es-verunk-allapotat/

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.