Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


LÚGOSÍTÓ ÉTREND

2011.08.08

Ha felmerül a szervezet elsavasodottságának gyanúja, nem kell a drága lúgosító csodaszereket megvásárolnia.

Elég odafigyelni az étkezésre. Csökkenteni a savasító élelmet (cukor, hús...) és beiktatni az étrendbe a lúgosító alapanyagokat. Hogy mik lúgosítanak? Szinte minden zöldség-gyümölcs.

Pl. a szőlő, - még a mazsola is, a sárgabarack, a sárgadinnye, a meggy,görögdinnye, a padlizsán, a cukkini,  paradicsom. De a kelbimbó, petrezselyem, zeller, spenót, zöldborsó, a brokkoli, a spárga, uborka, retek, karfiol, cékla, kápooszta, avokádó, hagyma, paprika is. De lúgosítanak a cutrusfélék, a kecsketej is (szemben a tehéntejjel!)

Ezekből az alapanyagokból teljes menüsor állítható össze, szinte minden évszakban.

(T)Egye egészségessé magát és családját! Jó étvágyat!

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

nincs

(Andi, 2011.10.24 20:39)

Nagyon jó az oldalad...most találtam rá....mindent igyekszem elolvasni....remélem még sok ilyen érdekes dolgokat fogsz írni!
Üdv:Andi